Megvertek egy iskolást, mert rászólt egy autósra, hogy ne dudáljon Felnőttképzés
Eduline

Megvertek egy iskolást, mert rászólt egy autósra, hogy ne dudáljon

A csak fiú annyit mondott: „ne dudáljál!”. Megverték, és még az iskolája igazgatója elé is becibálták.

Egy iskolás fiú megverése miatt emelt vádat a Szolnoki Járási Ügyészség egy 61 éves törökszentmiklósi nővel és a 40 éves fiával szemben – írta meg a 24.hu a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség szóvivőjének tájékoztatására hivatkozva.

Úgy tudni, a nő tavaly egy szeptemberi napon hosszasan dudálva hajtott el az autójával Törökszentmiklós egyik óvodája előtt, mire a járdán sétáló fiú azt kiáltotta oda neki: „Ne dudáljál!” A nő erre megállt, a fia pedig kipattant mellőle, és számonkérte a gyereken, hogy beleszól abba, hogyan vezetnek mások. Eközben a nő is kiszállt, pofon vágta a fiút, és kiabálva bocsánatkérést követelt. A fiú elnézést is kért, a férfi azonban „nincs bocsánat!” felkiáltással tenyérrel ugyancsak megütötte.

A férfi azt is kihúzta a gyerekből – akinek felrepedt a szája és az ajkán pontszerű bevérzések keletkeztek –, hogy melyik iskolába jár, majd megragadta, és az igazgató elé vitte. Végül kérdőre vonta az intézmény vezetőjét, hogy hogyan tanítják a diákokat a közlekedési szabályokra, majd távozott. A járási ügyészség pénzbüntetést kért az elkövetőkre - írja az oldal.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés