Letartóztatták a tatabányai diákot, aki megkéselte az osztálytársát Felnőttképzés
Eduline

Letartóztatták a tatabányai diákot, aki megkéselte az osztálytársát

A 14 éves fiút javítóintézetbe küldték.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a rendőrséget szerda reggel 10 óra körül értesítették, hogy egy tatabányai általános iskolában késsel megszúrtak egy fiút. Később kiderült, hogy a késelő osztálytárs már reggel idegesen érkezett az iskolába, senkihez sem szólt. Dühös volt a megszúrt osztálytársára, amiért az korábban a védelmére kelt egy lánynak, akit ő utált.

A támadó meg sem próbált menekülni a rendőrök elől, a kihalgatás után őrizetbe vették. A meghallgatás után úgy döntöttek, egy hónapra letartóztatják. A nyomozati bíró ennek letöltését javítóintézetbe rendelte el - hangzott el a pénteki RTL Híradóban.

Az eset után a megszúrt fiút meg kellett műteni, ő már sokkal jobban van. A többi diákot sokkolták a történtek, ezért továbbra is pszichológus foglalkozik velük. Az iskola másik épületében jelenleg van egy iskolaőr, de most azt kérte az iskola vezetősége, hogy abba is küldjenek egyet, ahol a késelés történt.

Ha úgy érzed, segítségre van szükséged, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másvalakiért aggódsz, ezt az oldalt érdemes megnézned.

Hirdetés