Mikor lesz a következő hosszú hétvége? Itt a pontos dátum Felnőttképzés
Eduline

Mikor lesz a következő hosszú hétvége? Itt a pontos dátum

Szerencsére ebben a félévben is lesz pár rövidebb munkahét. Mikor lesz a következő hosszú hétvége? Mutatjuk a pontos dátumokat.

Arról már írtunk, mikor lesz az őszi szünet és az őszi óraátállítás, most megnéztük, mennyit kell még aludni a következő hosszú hétvégéig. A következő nagyobb pihenő első napja november elseje pénteken lesz, így háromnapos hosszú hétvégével lehet számolni.

2019 karácsonyán pedig hatnapos pihenés jut majd mindenkinek, december 24-én és december 27-én pihenőnap lesz.

Ha kíváncsiak vagytok, mikor lesznek az idei tanévben a tanítási szünetek, mikor kezdődik az őszi érettségi vagy éppen milyen fontos dátumok lesznek még az idei tanévben, akkor kattintsatok ide:

Ilyen lesz a 2019/2020-as tanév: az összes fontos dátum

Mikor kezdődik a 2019/2020-as tanév? Mikor lesz az őszi, a téli és a tavaszi szünet? Mikor tartják az érettségiket és a középiskolai felvételi vizsgát? Itt találjátok a 2019/2020-as tanév legfontosabb dátumait.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Hirdetés