Ének-zenéből, művészettörténetből vagy belügyi rendészetből érettségiztetek? Itt vannak a megoldások Érettségi-felvételi
Eduline

Ének-zenéből, művészettörténetből vagy belügyi rendészetből érettségiztetek? Itt vannak a megoldások

Ti is vizsgáztatok valamiből péntek délután? Akkor már biztos nagyon kíváncsiak vagytok az írásbelik hivatalos megoldásaira. Mutatjuk őket.

Az Oktatási Hivatal statisztikái szerint ének-zenéből középszinten 156 helyszínen 289 diák - közülük 3 fő német nyelven -, emelt szinten 12 helyszínen 31 vizsgázó érettségizett. Belügyi rendészeti ismeretekből középszinten 39 helyszínen 308-an, emelt szinten 24 helyszínen 370-en mutathatták meg, hogy mit tudnak. Ugyancsak péntek délután tartották a művészettörténet vizsgát, ebből viszont csak középszintű volt, ezt 51 helyszínen 159 diák írta meg.

A középszintű ének-zene, művészettörténet, illetve belügyi rendészeti érettségik feladatsorait és megoldásait itt nézhetitek meg.

Emelt szinten művészettörténet vizsga nem volt, viszont az ének-zene és a belügyi rendészet feladatsort és a megoldásokat már megtaláljátok az Oktatási Hivatal oldalán.

Az érettségiről szóló legfrissebb cikkeinket itt találjátok.

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2021-es érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Hirdetés
Indul a szavazás: melyik az ország legkülönlegesebb egyetemi épülete? Campus life Eduline

Indul a szavazás: melyik az ország legkülönlegesebb egyetemi épülete?

Egy ikonikussá vált körcsarnok a Dudujka-völgyben, egy érdekes campus-kísérlet Piliscsabán, planetárium az egri egyetem tetején, monumentális díszudvar Debrecenben. Tizenkét különleges egyetemi épületet mutatunk be, cikkünk végén szavazhattok is arra a campusra, amelyik a legjobban tetszik. (A fővárosi egyetemeket hiányoló olvasóinknak mondjuk: cikksorozatunk következő részében Budapesten nézünk körül.)