Az ókortól a mai magyar Alaptörvényig: az összes megoldás egy helyen Érettségi-felvételi
Eduline

Az ókortól a mai magyar Alaptörvényig: az összes megoldás egy helyen

Az elmúlt percekben közzétettük a középszintű töriérettségi rövid választ igénylő feladatinak és esszéfeladatainak megoldási javaslatait - ebben a cikkben az összes feladatok és mind a négy esszét megtaláljátok.

A történelemérettségi első, rövid feladatokból álló részének szaktanár által készített, nem hivatalos megoldásait itt találjátok: 

12 feladat 50 pontért: nálunk már megnézhetitek, jól oldottátok-e meg a rövid feladatokat

A hűbériség - itt a középszintű történelemérettségi első rövid esszéjének megoldása

A szovjet rendszer ideológiája: a második rövid esszé megoldási javaslata

Megvan az első hosszú esszé megoldása, ilyen maxpontos török terjeszkedés

A dualizmus kori iparról írtatok? Ellenőrizzétek a második hosszú esszé megoldását

A törirettségiről szóló, folyamatosan frissülő tudósításunkat itt találjátok: 

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2021-es érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Hirdetés