Elég volt az idő az összes feladatra? Milyennek éreztétek a rövid feladatok kérdéseit, elégedettek vagytok a forrásokkal és milyennek találtátok az idei esszékérdéseket? Mondjátok el mit gondoltok a középszintű feladatokról.

Három óra vizsga a harmadik napon, idén is több tízezren vizsgáztak töriből középszinten - ezzel véget is értek a mindenkinek kötelező tárgyak, innentől kezdődnek a választható nyelvek és a természettudományos tárgyak vizsgái. De hogy ment a mai írásbeli? Szavazzatok és mondjátok el a véleményeteket a következő kérdésekben:  

Emelet szinten vizsgáztatok? Írjátok meg, milyen feladatokat kaptatatok, nektek elég volt-e az idő, és azt is, szerintetek, hogyan sikerült a vizsgátok! A leveleket vagy az [email protected] címre várjuk, vagy Facebook-on is üzenhettek. 

A törirettségiről szóló, folyamatosan frissülő tudósításunkat itt találjátok: 

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2021-es érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Hirdetés