Milyen témakörök kerülhetnek elő az emelt szintű informatikaérettségi szóbeli részén? Érettségi-felvételi
Tóth Alexandra

Milyen témakörök kerülhetnek elő az emelt szintű informatikaérettségi szóbeli részén?

Kommunikáció, a számítógép felépítése, az operációs rendszer és főbb feladatai - ez csak néhány azok közül, amire rákérdezhetnek a vizsgán.

A teljes listát itt nézhetitek meg:

A többi tantárgy emelt szintű szóbelijének témaköreit itt találjátok.

Arról, hány százalékot kell elérnetek az érettségin a ketteshez és az ötöshöz, itt olvashattok. Ha pedig arra vagytok kíváncsiak, hogy a fő tárgyaknál miből adódnak össze az írásbelin és a szóbelin szerezhető pontok, itt megnézhetitek őket.

A 2021-es tavaszi érettségi szezon 2021. május 3-án kezdődik a magyar írásbelikkel. A teljes vizsganaptárat itt nézhetitek meg. A 2021-es érettségivel kapcsolatos összes cikkünket pedig itt találjátok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés
Vége a covid-oktatásnak, mától újra megtelnek élettel az iskolák Közoktatás Tóth Alexandra

Vége a covid-oktatásnak, mától újra megtelnek élettel az iskolák

Május 10-től a felsősöknek és a középiskolásoknak is újraindul a jelenléti oktatás. Sokan azonban úgy érzik, ennek még nincs itt az ideje a járvány miatt, mások pedig feleslegesnek tartják, hogy a tanév utolsó honapjára kell visszatérni az iskolákba. Mit tehetnek azok a szülők, aki a továbbiakban is otthon tartanák a gyereküket, illetve milyen járványügyi intézkedésekkel kell számolni az intézményekben? Most minden kérdést megválaszolunk.