Felvételi 2021: megkezdődött a jelentkezések feldolgozása Érettségi-felvételi
Eduline

Felvételi 2021: megkezdődött a jelentkezések feldolgozása

A jelentkezési időszak lezárása után megkezdődik az adatok feldolgozása. Hamarosan újra fontos dolguk lesz a felvételizőknek.

Áprilistól lesz újra dolgotok, ha idén felvételiztek: a tavaszi ügyintézési időszakban is figyelemmel kell kísérnetek a jelentkezésetek állását - írja a Felvi.

A jelentkezési, illetve hitelesítési határidőt követően elkezdődik az e-felvételiben rögzített adatok és feltöltött dokumentumok feldolgozása, ilyenkor az adatfeldolgozók átnézik az adatbázisban szereplő adatokat, illetve dokumentumokat.

2021. április 19-től indul a tavaszi ügyintézési időszak. Ekkortól az e-felvételiben tudjátok majd megnézni a rögzített adatokat, ellenőrizni a feltöltött dokumentumok feldolgozottsági státuszát, valamint itt lehet majd látni vizsgaeredményeket, a felvételi pontokat, majd pedig a besorolási döntésről szóló határozatot is. Az ügyintézési időszak 2021. július 8-ig tart majd.

A további fontos határidőket itt nézhetitek meg. A felvételivel, pontszámítással és a legfontosabb teendőkkel kapcsolatban itt találjátok a 2021-es felvételiről szóló cikkeinket.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés