Felvételizőknek: az ünnepek alatt is kérdezhettek a Felvi ügyfélszolgálatán, de nem mindig Érettségi-felvételi
Eduline

Felvételizőknek: az ünnepek alatt is kérdezhettek a Felvi ügyfélszolgálatán, de nem mindig

Nem kell január elejéig várnotok, ha kérdésetek merülne fel vagy technikai problémátok adódna a felvételivel kapcsolatban az ünnepek alatt, a Felvi ügyfélszolgálata ugyanis a karácsonyi-szilveszteri időszakban is üzemel. Fontos azonban, hogy nem a megszokott rend szerint.

Az ünnepi időszakban, december 28-án, 29-án és 30-án 8-tól 16:30-ig, december 31-én pedig 8-tól 14:00-ig tart nyitva a Felvi ügyfélszolgálata. December 24-én és 25-én, illetve 2021. január 1-jén azonban az ügyfélszolgálat sem üzemel.

Fontos, hogy a személyes ügyfélszolgálat az ünnepek alatt is zárva tart, a kérdéseiteket telefonon vagy e-mailben tehetitek fel.

A februárban induló képzésekre jelentkezők január 11-ig pótolhatják a most megszerzett dokumentumokat, vagy ha kell, adat- és sorrendmódosítást is csinálhatnak. Ezekről itt olvashattok részletesebben.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés
Ez az egyik legnépszerűbb feladat a magyarérettségin, pedig vannak buktatói Érettségi-felvételi Szabó Fruzsina

Ez az egyik legnépszerűbb feladat a magyarérettségin, pedig vannak buktatói

Nem lesz egyszerű dolguk az idén érettségizőknek: fél év otthoni tanulás után kell jól teljesíteniük az írásbeli vizsgákon. A következő két hétben az Eduline-on szaktanárok segítségével járunk utána, hogyan lehet felpörgetni a felkészülést a vizsgák előtti napokban, milyen buktatói vannak a különböző feladattípusoknak, mire érdemes odafigyelni. Cikksorozatunk első részében a középszintű magyarérettségi érvelési feladatával foglalkozunk.