Folytatódik a keresztféléves felvételi, hamarosan jön az ügyintézési időszak Érettségi-felvételi
Eduline

Folytatódik a keresztféléves felvételi, hamarosan jön az ügyintézési időszak

Elkezdődött a jelentkezések és a beküldött dokumentumok feldolgozása. Mutatjuk, mikor lesz újra dolga azoknak, akik a keresztféléves felvételiben jelentkeztek egyetemre.

A Felvi tájékoztatása szerint december 12-től lesznek elérhetők az ügyintézési funkciók az E-felvételiben.

Ha minden jól megy, akkor innentől kezdve lesz lehetőségetek adatmódosításra, a jelentkezési sorrendetek egyszeri módosítására, dokumentumpótlásra, illetve ha szükséges, hiánypótlásra.

Honnan tudjátok, hogy milyen státuszban van a jelentkezésetek?

A jelentkezői státuszlap már elérhető és letölthető, amelyen összesítve olvashatjátok a rögzített személyes adatokat és a jelentkezési helyeket is láthatjátok. Ugyanitt lehet nyomon követni a dokumentumok feldolgozottságát, majd pedig a januári felvételi döntés eredményét is.

Legkésőbb december 28-ig általános tájékoztatást is kapnak az egyes pontszámítási módokhoz szükséges dokumentumokról és ezek ellenőrzéséről. Ezen felül legkésőbb 2021. január 3-ig a hiányos jelentkezést benyújtó felvételizők a jelentkezéskor megadott e-mail címükre felszólítást is kapnak a pótlásról.

Arról, hogy milyen teendők várnak még rátok, itt írtunk bővebben. A 2021-es keresztféléves felvételiről pedig itt követhetitek folyamatosan frissülő cikkeinket.  

Felvételi-naptár: határidők és fontos dátumok a jelentkezést után

A keresztféléves felvételi jelentkezési határideje november 15-én lejárt. Összegyűjtöttük, milyen fontos feladatok várnak még rátok a következő napokban és hónapokban.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés
Kiderült, mi lesz a 2021-es érettségik sorsa, nyilvános a jövő évi tankönyvjegyzék - a hét hírei Érettségi-felvételi Eduline

Kiderült, mi lesz a 2021-es érettségik sorsa, nyilvános a jövő évi tankönyvjegyzék - a hét hírei

A kormány szerint minden készen áll az általános iskolák és az óvodák nyitására, a szakemberek és a diákok ezzel nem igazán értenek egyet. Néhány kivételtől eltekintve idén sem lesznek szóbeli érettségik, bárki leírhatja a véleményét a 2024-től bevezetésre kerülő érettségikről, nyilvánosságra hozták a következő tanév tankönyvjegyzékét. Vizsgálat indult a Szegedi Tudományegyetemen, a felsőoktatási modellváltás visszavonását kérik az MTA köztestületi tagjai. Ez történt a héten.