Mikor nézhetitek meg a kijavított érettségiteket, ha kormányhivatalban jelentkeztetek a vizsgára? Érettségi-felvételi
Eduline

Mikor nézhetitek meg a kijavított érettségiteket, ha kormányhivatalban jelentkeztetek a vizsgára?

Az Oktatási Hivatal közzétette, mikor és hol nézhetitek meg a kijavított érettségi dolgozataitokat, ha valamelyik kormányhivatalban jelentkeztetek a vizsgára.

A megyei, valamint fővárosi kormányhivatalokban jelentkezett vizsgázók a kijavított írásbeli érettségi vizsgadolgozatukat 2020. november 9-én tekinthetik meg.

A megtekintés pontos helyszínét itt nézhetitek meg. A táblázatból válasszátok ki, melyik kormányhivatalban adtátok le a jelentkezéseteket, majd töltsétek le a doksit, ami tartalmazza, hogy pontosan hova kell mennetek november 9-én.

Fontos, hogy a kijavított érettségi vizsgadolgozatok megtekintésére vonatkozó alábbi adatok csak és kizárólag a megyei és fővárosi kormányhivatalokban jelentkezett vizsgázókra vonatkoznak. Ha valamelyik középiskolában adtátok le a jelentkezéseteket, akkor az adott intézményben érdeklődhettek a megtekintés időpontjáról és helyéről.

Múlt héten a fizika, az ének-zene és a művészettörténet vizsgákkal befejeződtek a 2020-as őszi érettségik írásbelijei. Itt megnézhetitek, mi vár még rátok a következő hetekben, illetve azt is, mikor lesznek a szóbeli vizsgák közép- és emelt szinten. A legfontosabb novemberi dátumokat pedig itt találjátok.

Ezeket a dokumentumokat nem kell külön feltöltenetek a keresztféléves felvételihez

A keresztféléves felvételin - csak úgy, mint az általános eljárás során - már a jelentkezéskor fel kell töltenetek minden olyan dokumentumot, ami rendelkezésetekre áll. Van azonban néhány doksi, amivel nektek nem kell foglalkozni. Mutatjuk, melyek ezek.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés