Legfontosabb határidők a keresztféléves felvételiben Érettségi-felvételi
Eduline

Legfontosabb határidők a keresztféléves felvételiben

Tegnap megkezdődött a 2021-es keresztféléves eljárás, de mik a legfontosabb határidők? Mutatjuk őket.

A végleges jelentkezéseket legkésőbb 2020. november 15-én éjfélig kell rögzíteni. A jelentkezés hitelesítésének határideje 2020. november 20.

Hogyan hitelesíthettek?

Az Ügyfélkapuval hitelesíthettek. Ügyfélkapu regisztrációval történő hitelesítés során, az E-felvételi felületén található hitelesítés funkció használatával a két rendszerbe történő párhuzamos bejelentkezéssel azonosíthatjátok magatokat - erről az E-felvételi felületén és e-mailben is értesítést kaptok. Ha minden rendben van, a hitelesítés automatikusan megtörténik.

Amennyiben egy korábbi sikeres hitelesítést a jelentkezési határidő előtt, valamiét (pl. adatmódosítás miatt, akár megtörtént az végül, akár nem) visszavontok, akkor a hitelesítést újra meg kell csinálnotok, hogy érvényes legyen a jelentkezésetek.

A jelentkezéskor már meglévő dokumentumokat a jelentkezéssel egy időben kell feltölteni az E-felvételibe. A jelentkezési határidő után szerzett dokumentumok feltöltésének határideje 2021. január 11.

A ponthatárokat várhatóan 2021. január 25-én hirdetik ki.

A meghirdetett szakokat itt találjátok:

Elindult a felvételi, itt van minden, amit jelentkezésről tudni kell

Elindult a 2021-es keresztféléves felsőoktatási felvételi eljárás. A februárban induló képzésekre 2020. november 15-ig lehet jelentkezni. Itt vannak a részletek.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés