Ugyanakkor van a határideje a törlésnek, mint a sorrendmódosításnak? Érettségi-felvételi
Eduline

Ugyanakkor van a határideje a törlésnek, mint a sorrendmódosításnak?

Újabb fontos olvasói kérdésre válaszolunk, meddig lehet törölni egy-egy megjelölt helyet a felvételin és meddig lehet leadni a sorrendmódosító kérelmeket?

A február 15. után megszerzett és a felvételihez szükséges, a pontszámításhoz nélkülözhetetlen vagy többletpontokat igazoló dokumentumok legkésőbb 2020. július 9-ig tölthetitek fel az E-felvételibe - áll a tájékoztatóban.

Szintén eddig, tehát július 9-ig van lehetőségetek a sorrend-, illetve adatmódosításra, valamint a korábban leadott jelentkezésetek visszavonására. Vagyis ez a határideje a törlésnek és a sorrendmódosításnak is.

Arról itt írtunk korábban, hogy hányszor és hogyan módosíthattok a képzések sorrendjén, a képzés törléséről pedig itt találtok még több információt.

Ne felejtsétek el, hogy a dokumentumpótlás és egyéb módosítások után nem kell újra hitelesítenetek a felvételi jelentkezéseteket, de érdemes ellenőriznetek, hogy elfogadták-e a változtatást, illetve hitelesítették-e az újonnan feltöltött iratokat.

Nem sokan döntöttek úgy, hogy visszamennek az iskolába

Két hete született meg a döntés az iskolák újranyitásáról, tegnaptól pedig már lehet kiscsoportos felzárkóztatást tartani.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés