Fokozatosan újranyit a Felvi személyes ügyfélszolgálata Érettségi-felvételi
Eduline

Fokozatosan újranyit a Felvi személyes ügyfélszolgálata

A járványhelyzet enyhülésének köszönhetően a Felvi személyes ügyfélszolgálata is fokozatosan visszatér a megszokott működési rendjéhez. A személyes ügyfélszolgálati iroda június 2-től heti három nap tart nyitva, egyelőre korlátozott ügyintézési lehetőségekkel.

A Felvi személyes ügyfélszolgálati irodája 2020. június 2-től hétfőn, szerdán és csütörtökönként 9-12 és 13-16 óra között tart nyitva.

Az apostille közbenső hitelesítési igények mellett immár azokat is várják, akik külföldön szerzett nyelvvizsga honosítása vagy külföldön szerzett végzettség, bizonyítvány, képesítés elismertetése ügyében szeretnének ügyeket intézni - olvasható a közleményükben.

A többi ügy esetében továbbra is kérik, hogy lehetőség szerint az elektronikus ügyintézési lehetőségeket használjátok (pl. E-felvételi a felsőoktatási felvételi eljárásban) vagy kérdés esetén telefonon, e-mailben érdeklődjetek. Az e-mailekre és telefonokra továbbra is járvány előtt megszokott rendben válaszolnak.

Felvételi kérdés: mi az a kapacitásszám és mikor számít?

Mitől függ, hogy felvesznek-e az általatok választott és megjelölt helyre? Honnan tudjátok, hogy hányan kerülhetnek be a választott képzésre? Mutatjuk a válaszokat.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés
Nem maradnak el az idei gólyatáborok, de védettségi igazolványra minden elsőévesnek szüksége lesz Campus life Szabó Fruzsina

Nem maradnak el az idei gólyatáborok, de védettségi igazolványra minden elsőévesnek szüksége lesz

Van, ahol gyorstesztekkel és napi kötelező lázméréssel, máshol állandó egészségügyi stábbal, betegszobával, fertőtlenítőpontokkal készülnek az idei egyetemi gólyatáborokra a szervezők. Bár a legtöbb felsőoktatási intézményben azzal számolnak, hogy a koronavírus-járvány miatt idén nem kell majd lefújni a programokat, a szabályok szigorúak: csak azok az elsőévesek gólyatáborozhatnak, akiknek van védettségi igazolványuk.