Elérhető a tegnapi szakmai érettségik hivatalos javítókulcsa Érettségi-felvételi
Eduline

Elérhető a tegnapi szakmai érettségik hivatalos javítókulcsa

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a szakmai érettségik feladatlapját és a megoldókulcsokat. Mutatjuk őket.

Ha tegnap szakmai érettségi vizsgatárgyak közül teljesítettetek egyet középszinten, akkor itt nézhetitek meg a feladatlapokat és a megoldókulcsokat.

A 2020-as emelt szintű szakmai érettségik feladatlapjait és javítási-értékelési útmutatóit pedig ide kattintva érhetitek el.

Ha kíváncsiak vagytok, idén milyen feladatokat kaptak eddig a diákok más tárgyakból, akkor itt megnézhetitek az összes feladatlapot és megoldókulcsot tárgyakra bontva egy helyen.

A 2020-as érettségi időszak összes megoldása közép- és emelt szinten

A héten vizsgáztatok, vagy csak érdekelnek az idei vizsgák feladatai? Most összeszedtük az első hét összes vizsgájának összes megoldókulcsát és feladatlapját.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés
Ez az egyik legnépszerűbb feladat a magyarérettségin, pedig vannak buktatói Érettségi-felvételi Szabó Fruzsina

Ez az egyik legnépszerűbb feladat a magyarérettségin, pedig vannak buktatói

Nem lesz egyszerű dolguk az idén érettségizőknek: fél év otthoni tanulás után kell jól teljesíteniük az írásbeli vizsgákon. A következő két hétben az Eduline-on szaktanárok segítségével járunk utána, hogyan lehet felpörgetni a felkészülést a vizsgák előtti napokban, milyen buktatói vannak a különböző feladattípusoknak, mire érdemes odafigyelni. Cikksorozatunk első részében a középszintű magyarérettségi érvelési feladatával foglalkozunk.