A 2020-as érettségi időszak összes megoldása közép- és emelt szinten Érettségi-felvételi
Eduline

A 2020-as érettségi időszak összes megoldása közép- és emelt szinten

A héten vizsgáztatok, vagy csak érdekelnek az idei vizsgák feladatai? Most összeszedtük az első hét összes vizsgájának összes megoldókulcsát és feladatlapját.

Spanyol- és olaszérettségi

A középszintű spanyolérettségi hivatalos megoldásait itt nézhetitek meg, az emelt szintű feladatsor megoldókulcsát pedig itt éritek el. A középszintű olaszérettségi megoldókulcsát ezen a linken éritek el, az emelt szintűét pedig itt.

Nyelvi érettségik

Horvát, orosz, beás, eszperantó, holland, japán, kínai, lengyel, lovári, román, szerb, szlovák vagy újgörög érettségit tettetek? A hivatalos javítókulcsokat és a feladatsort középszinten itt olvashatjátok el, az emelt szintű feladatokat és megoldásokat itt nézhetitek meg.

Fizikaérettségi és vizuális kultúta

Az idei fizikaérettségi valamint a rajz és vizuális kultúra hivatalos megoldásait középszinten itt, emelt szinten pedig itt olvashatjátok el.

Dráma, latin és héber

Az Oktatási Hivatal középszintű feladatlapjait és megoldásait itt, az emelt szintű kérdéseket és válaszokat pedig itt nézhetitek meg.

Belügyi rendészeti ismeretek és ének-zene

A május 15-én délután 14.00 órakor kezdődő vizsgák középszintű feladatsorait és javítási útmutatóit itt, az emelt szintű feladatsorait és a megoldásokat pedig itt nézhetitek meg.

Informatika

Az Oktatási Hivatal hivatalos megoldásait középszinten itt, az emelt szintű feladatokat és válaszokat pedig itt nézhetitek meg.

Szakmai érettségik

Ha szakmai érettségi vizsgatárgyak közül teljesítettetek egyet középszinten, akkor itt nézhetitek meg a feladatlapokat és a megoldókulcsokat.

A 2020-as emelt szintű szakmai érettségik feladatlapjait és javítási-értékelési útmutatóit pedig ide kattintva érhetitek el.

Média- és társadalomérettségi

Itt nézhetitek meg a középszintű médiaérettségi, illetve az emelt szintű társadalomismeret vizsga hivatalos megoldókulcsot és a feladatsort.

A biológiaérettségi megoldásai

Az Oktatási Hivatal középszintű feladatsorát és megoldásait itt, az emelt szintű feladatokat és válaszokat itt nézhetitek meg.

Kémiaérettségi

Az Oktatási Hivatal hivatalos megoldásait középszinten itt, az emelt szintű feladatokat és válaszokat pedig itt nézhetitek meg.

Filozófiából érettségiztetek?

Az írásbeli vizsgák feladatlapjait és a hivatalos javítókulcsot itt találjátok.

Nemzetiségi nyelvi érettségik

Itt nézhetitek meg, hogy milyen feladatok voltak a közép- és emelt szintű nemzetiségi nyelvi érettségiken, illetve azt is, hogyan kellett megoldani őket.

Németből vizsgáztatok?

A szaktanárunk által kidolgozott megoldásokat itt nézhetitek meg.

Az Oktatási Hivatal középszintű feladatlapjait és megoldásait itt, az emelt szintű kérdéseket és válaszokat pedig itt nézhetitek meg.

Angolul érettségiztetek?

Itt nézhetitek meg a szaktanáraink által kidolgozott feladatlapokat.

Itt pedig az Oktatási Hivatal által közzétett középszintű feladatlapokat itt nézhetitek meg, az emelt szintű vizsgát és a javítókulcsot itt nézhetitek meg.

Töriérettségi

A történelemtanárunk által kidolgozott megoldásokat itt nézhetitek meg.

A hírhedt 9-es feladatról itt olvashatjátok el az általunk megkérdezett szaktanár Oktatási Hivatalhoz is eljuttatott állásfoglalását.

A hivatalos javítókulcsot és a feladatsort középszinten itt olvashatjátok el, az emelt szintű feladatokat és megoldásokat itt nézhetitek meg.

Matekérettségi és a megoldások

Az idei középszintű feladatsort és a megoldásokat - a szaktanárunk által kidolgozott formában - itt nézhetitek meg.

Az Oktatási Hivatal által másnap közzétett középszintű feladatsort és megoldásokat itt, az emelt szintű javítókulcsot itt nézhetitek meg.

Így indult a hét a magyarral

Itt nézhetitek meg a magyartanárunk által megoldott középszintű feladatsorát.

A hivatalos megoldásokat középszinten itt, emelt szinten pedig itt olvashatjátok el.

Milyen segédeszközöket használhattok a következő hetekben az érettségin?

Nem csak a fő tantárgyakból használhattok segédeszközöket az írásbelik alatt. Ha a következő hetekben még fogtok választható tárgyból érettségizni, akkor érdemes már előre felkészülnötök a vizsgákra. Segítségképpen most összegyűjtöttük nektek a „legális puskákat".

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2020-as érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Hirdetés