Felvételi 2020: ennyien kerülhetnek be a Károli Gáspár Református Egyetemre Érettségi-felvételi
Eduline

Felvételi 2020: ennyien kerülhetnek be a Károli Gáspár Református Egyetemre

Február 15-ig jelentkezhettek a 2020-as felvételin valamilyen felsőoktatási képzésre. Új cikksorozatunkban megnézzük, hányan kerülhetnek be a különböző egyetemekre és főiskolákra ebben az évben. Tizedik rész: Károli Gáspár Református Egyetem.

A Károli Gáspár Református Egyetemre idén összesen 4100-an kerülhetnek be, nappali képzésen 2456-an, esti és levelező munkarendben 1644-en kezdhetik meg tanulmányaikat.

Mit jelent a kapacitásszám?

A kapacitásszám az állami ösztöndíjas és az önköltséges hallgatók összlétszáma, vagyis összesen ennyi elsőévest vehet fel az adott felsőoktatási intézmény. Az egyes szakok minimális és maximális kapacitását a felvi.hu-n, az adott képzésnél nézhetitek meg, a mesterképzéseknél külön-külön az ösztöndíjas és az önköltséges képzésre is.

A 2020-as felvételiről itt olvashatjátok cikkeinket.

A Szegedi Tudományegyetemre felvételiztek? Ennyien kerülhetnek be idén a képzésekre

Február 15-ig jelentkezhettek a 2020-as felvételin valamilyen felsőoktatási képzésre. Új cikksorozatunkban megnézzük, hányan kerülhetnek be a különböző egyetemekre és főiskolákra ebben az évben. Harmadik rész: Szegedi Tudományegyetem.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Hirdetés