Ezeket érdemes megtenni, ha jelentkeztetek a keresztféléves felvételire Érettségi-felvételi
Eduline

Ezeket érdemes megtenni, ha jelentkeztetek a keresztféléves felvételire

Ezt érdemes megtennetek a téli szünet alatt is, ha keresztféléves felvételire jelentkeztetek. Így lehettek naprakészek a pontszámaitokkal és a jelentkezésetek státuszával kapcsolatban.

A felvételizők az E-felvételi rendszerében a jelentkezések és pontszámok menüpont alatt nézhetik meg az aktuális pontszámaikat - ezt érdemes akár heti szinten ellenőrizni, ugyanis lehet, hogy frissülnek a pontjaitok. Ha egy újonnan feldolgozott dokumentum hatással van az összpontszámotokra, a változás csak a dokumentum feldolgozását követő napon jelenik meg a pontszámotokban.

Ezért érdemes az e-maileket (is) nézni

A jelentkezésnél megadott e-maileteket is érdemes rendszeresen nyomon követni, mivel legkésőbb december 26-ig általános tájékoztatást kaptok az egyes pontszámítási módokhoz szükséges dokumentumokról, valamint ezek ellenőrzéséről - írja a Felvi. Ezenkívül a hiánypótlási felszólítások legkésőbb 2020. január 3-ig megérkeznek, ez akkor fontos, ha valamilyen dokumentumot még nem csatoltatok, de kellene.

A keresztféléves felvételivel kapcsolatos cikkeinket itt olvashatjátok.

Már megjelent a 2020. szeptemberében induló képzésekre érvényes felvételi tájékoztató is: ezzel kapcsolatban itt találjátok folyamatosan frissülő cikkeinket.

Keresztféléves felvételi: ennyi pont kellett a sikerhez az előző években

Elindult a felvételi ügyintézés. Most megtudhattok mindent a ponthatárhúzásról és a korábbi ponthatárokról.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés
Ez az egyik legnépszerűbb feladat a magyarérettségin, pedig vannak buktatói Érettségi-felvételi Szabó Fruzsina

Ez az egyik legnépszerűbb feladat a magyarérettségin, pedig vannak buktatói

Nem lesz egyszerű dolguk az idén érettségizőknek: fél év otthoni tanulás után kell jól teljesíteniük az írásbeli vizsgákon. A következő két hétben az Eduline-on szaktanárok segítségével járunk utána, hogyan lehet felpörgetni a felkészülést a vizsgák előtti napokban, milyen buktatói vannak a különböző feladattípusoknak, mire érdemes odafigyelni. Cikksorozatunk első részében a középszintű magyarérettségi érvelési feladatával foglalkozunk.