Felvételi határidő közeleg: ha ezt elfelejtitek, az egész felvételit bukhatjátok Érettségi-felvételi
Eduline

Felvételi határidő közeleg: ha ezt elfelejtitek, az egész felvételit bukhatjátok

A keresztféléves időszakban a felvételizőknek hitelesíteniük is kell jelentkezésüket legkésőbb 2019. november 20-ig, különben nem érvényes. Itt vannak a részletek a hitelesítés módjáról és arról is, kiknek kell újra hitelesíteniük a jelentkezésüket.

Arról már többször írtunk, hogy jelentkezési határidő (2019. november 15.) lejárta után a hitelesítési határidőig már csak hitelesítésre van lehetőség. Az egyik legfontosabb dolog, hiszen a jelentkezésetek csak akkor érvényes, ha hitelesítitek is, amire legkésőbb november 20-ig van lehetőségetek. Azt, hogy pontosan mit kell tennetek a hitelesítés folyamán, itt elolvashatjátok.

Fontos, hogy azoknak, akik már a jelentkezési határidő előtt hitelesítették a jelentkezésüket, ám november 15-ig még módosítottak az adatokon, újra hitelesíteniük kell azt a fent említett módok valamelyikével - hívja fel a figyelmet a Felvi.

A beérkezett hitelesítő adatlapok feldolgozása néhány napot vesz igénybe - teszik hozzá - a feldolgozás eredményéről pedig e-mailben kaptok tájékoztatást, de az E-felvételi felületén is nyomon követhetitek a jelentkezésetek státuszát.

Felvételi határidők: ezek a legfontosabb teendők a jelentkezés után

A keresztféléves felvételi jelentkezési határideje november 15-én lejárt. Most összegyűjtöttük, milyen fontos feladat vár még a felvételizőkre a következő napokban és hónapokban. Íme a legfontosabb dátumok, és teendők.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Hirdetés