Felvételizők, figyelem! Ma fontos határidő jár le Érettségi-felvételi
Eduline

Felvételizők, figyelem! Ma fontos határidő jár le

A szeptemberben induló képzések e-felvételizőinek hitelesíteniük is kell jelentkezésüket: erre a jelentkezési határidőt követően - amennyiben ezt még nem tettétek meg - 2019. február 22. éjfélig van lehetőségetek.

Hogyan lehet hitelesíteni?

Hitelesíteni kétféleképpen lehet. Ha van ügyfélkapus regisztrációtok, akkor az e-felvételi felületén található "hitelesítés" funkció használatával a két rendszerbe történő párhuzamos bejelentkezés után a hitelesítés automatikusan megtörténik.

A hitelesítésről elektronikus értesítést kaptok - a felvi.hu arra azonban külön felhívja a figyelmet, hogy ha az elektronikus hitelesítés többszöri kísérlet után sem sikeres (például a természetes személyazonosítók karakterszinten nem egyeznek), akkor a hitelesítő adatlapot nyomtassátok ki és aláírva postázzátok.

Ez ugyanis a másik hitelesítési lehetőség. Az e-felvételi felületéről kinyomtathatjátok a hitelesítő adatlapot, alá kell írnotok, és postáznotok kell (Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190 címre).

A felvi.hu tájékoztatása szerint a beérkezett hitelesítő adatlapok feldolgozása néhány napot vesz igénybe. A feldolgozás eredményéről a jelentkezők e-mailben kapnak tájékoztatást, de az e-felvételi rendszerében is nyomon követhetik a jelentkezésük státuszát.

Figyelem, adatmódosítás után újra kell

Azoknak, akik már a jelentkezési határidő előtt hitelesítették a jelentkezésüket, ám azt követően február 17-ig még módosítottak az adatokon, újra hitelesíteniük kell azt a fent említett módok valamelyikével - hívja fel a figyelmet a Felvi.

A 2019-es felvételiről itt találjátok legfriessebb cikkeinket.

Felvételizők, figyelem! Adatmódosítás után újra kell hitelesíteni, különben bukjátok a felvételit

Már csak pár napotok maradt hitelesíteni a jelentkezéseteket, ha még nem tettétek meg. Vajon adatmódosítás után újra kell hitelesíteni? Itt a válasz.

Hirdetés