Felvételi 2019: kérdéseitek vannak? Itt megtaláljátok a válaszokat Érettségi-felvételi
Eduline

Felvételi 2019: kérdéseitek vannak? Itt megtaláljátok a válaszokat

Tanácstalanok vagytok, nem értitek a szabályokat vagy nem találjátok a válaszokat? Hol és hogyan kaphattok választ a felvételivel kapcsolatos kérdéseitekre? Itt az összes elérhetőség.

Telefonon a (06 1) 477 3131 számon érdeklődhettek. Konkrét, jelentkezést érintő kérdésben ezen a számon hétfőtől csütörtökig 8-16:30-ig, pénteken 8-14 óráig kaphattok választ a kérdéseitekre. 

Ha szeretnétek személyesen kérdezni akkor ezt megtehetitek a  következő címen: Budapest, XII. kerület, Maros u. 19-21. földszint. A levelezési cím: Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190.

Ha e-mailt írnátok, akkor a [email protected] címre írhattok, ha pedig szeretnétek minden részletet elolvasni az idei felvételiről, akkor azt itt tehetitek meg. Az e-mailben érkezett kérdéseket beérkezési sorrendben válaszolják meg. Minden levélre válaszolnak, ezért a gyorsabb feldolgozás érdekében kérik, hogy ugyanazt az üzenetet ne küldjétek el többször.

A felvételi eljárással kapcsolatos általános kérdésekben a 1818-as telefonszámon (5-ös gomb -  Felsőoktatási felvételivel kapcsolatos kérdések) a Kormányzati Ügyfélvonal is tájékoztatást nyújt 0-24 órában.

Ha konkrét felsőoktatási intézményeknél érdeklődnétek, a címeket és telefonszámokat, egyéb elérhetőségeket megtalálhatjátok az egyetemek, főiskolák menüpontban.

Idén felvételiztek? Ezek a változások titeket is érinthetnek

Mint minden évben, idén is meg fog jelenni a felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítése.

 

Hirdetés