Tíz kérdés, amit minden érettségiző feltesz magának (újra és újra) Érettségi-felvételi
Eduline

Tíz kérdés, amit minden érettségiző feltesz magának (újra és újra)

Ahogy egyre közeledik a "nagy nap", az ellenállás is egyre erősödik.

1. Hogy tudták ezt emberek kitűnőre megcsinálni?

2. Mi értelme van egyáltalán az érettséginek?

3. Miért nem tanultam folyamatosan az elmúlt 4 évben?

4. Ki volt az, aki ezt kitalálta? (egyébként erre itt a válasz)

5. Biztos, hogy jó ötödik tárgyat választottam?

Érettségi visszaszámláló - már csak két hét van hátra

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat. És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

6. Lehet, hogy hamarabb el kellett volna kezdenem tanulni?

7. Miért kell ezt megtanulni? Egy hét múlva már a felére se fogok emlékezni.

8. Mit felejtettem el?

9. Hogyan tudnék felmentést kérni?

10. Mi lesz, ha megbukom? Vége a jövőmnek?

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat vagy csatlakozzatok az érettségizők Facebook-közösségéhez. Az érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Hirdetés
Indul a szavazás: melyik az ország legkülönlegesebb egyetemi épülete? Campus life Eduline

Indul a szavazás: melyik az ország legkülönlegesebb egyetemi épülete?

Egy ikonikussá vált körcsarnok a Dudujka-völgyben, egy érdekes campus-kísérlet Piliscsabán, planetárium az egri egyetem tetején, monumentális díszudvar Debrecenben. Tizenkét különleges egyetemi épületet mutatunk be, cikkünk végén szavazhattok is arra a campusra, amelyik a legjobban tetszik. (A fővárosi egyetemeket hiányoló olvasóinknak mondjuk: cikksorozatunk következő részében Budapesten nézünk körül.)