Felsőoktatás
Kávés, birsalmás és olasz fűszerezésű sört készített a Széchenyi István Egyetem
A palackokra pedig az egyetem egyik hallgatójának grafikája fog felkerülni.
A palackokra pedig az egyetem egyik hallgatójának grafikája fog felkerülni.
Nem mindennapi az olyan egyetemi óra, ahol a hallgatók saját sört főzhetnek. A BGE hallgatói izgalmas ízkombinációkkal rukkoltak elő.
Saját sörgyárban főzik a sört a Nyitrai Mezőgazdasági Egyetem diákjai.
Az SNI-s, BTMN-es diákok száma nő, sok gyerek nem iskolaéretten kezdi az elsőt, a gyermekotthonból érkezőket pedig szinte lehetetlen feladat a többiekkel együtt tanítani - mondja Judit (Nevét a kérésére megváltoztattuk – A Szerk.), aki 1994 óta dolgozik egy vidéki általános iskolában tanítóként, most már nyugdíjasként. Szerinte bár a mai gyerekek okosabbak, tájékozottabbak, de az önállósodásukat a felgyorsult élet és az okoseszközök háttérbe szorítják.