Újabb nevek az idei EFOTT-ról: majdnem teljes a fellépők listája Campus life
Tóth Alexandra

Újabb nevek az idei EFOTT-ról: majdnem teljes a fellépők listája

20 év után az EFOTT-on fog fellépni Horváth Charlie is. Mutatjuk a fellépők névsorát.

Az eddig bejelentett fellépők mellett újabb nevek kerültek fel az EFOTT fellépőinek listájára, így már biztos, hogy mindenki megtalálja azt a zenei műfajt, amit igazán szeret.

A szervezők közleménye szerint az idén debütáló 2. nagyszínpadon fellép a hosszú pályafutású énekeslegenda, Charlie, a Fonogram-díjas és nemrégiben még egy vízibiciklin is koncertet adó Lóci játszik, a Blahalouisiana, a Kelemen Kabátban, a magyar népzenét a könnyűzenével ötvöző Szabó Balázs Bandája és a Honeybeast. Őket váltják majd a hazai rock kihagyhatatlan figurái: Anna and the Barbies, Road, Péterfy Bori és a Love Band, Depresszió, Ivan and the Parazol, USEME és Cloud9+. Tovább színesíti a programkínálatot az alter vonal: fellép az Ocho Macho, a 30Y-nal, a Kiscsillag és az Intim Torna Illegál is.

A lemezlovasok közül az Efottozókkal tart majd Lotfi Begi, Metzker Viki, Pixa, Andro és Yamina is. Továbbá a fellépők között szerepel a BSW, Krúbi, Lmen Prala, Manuel, Essemm, Lil G, Rico X Miss Mood, Optiz Barbi, a USNK, T-Danny és Nemazalány. De olyan örök kedvencekkel is számolhatnak a bulizni vágyók, mint a Hősök, Sub Bass Monster, a Belga, a Fish!, Ganxsta Zolee és a Kartell, az AK26, az Esti Kornél és a Konyha.

A felsorolt neveken kívül még nemzetközi fellépő bejelentése is várható - írták a szervezők a közleményben.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés