Egy texasi anya lányának öltözve ment iskolába, csak az utolsó órán bukott le Campus life
Eduline

Egy texasi anya lányának öltözve ment iskolába, csak az utolsó órán bukott le

A szülő ezzel a kísérlettel szerette volna felhívni a figyelmet az intézmények biztonsági hiányosságaira, méghozzá azért, hogy ne történhessen újabb iskolai lövöldözés.

A harmincéves Casey Garcia egy nap gondolt egyet, befestette a haját, felvitt egy kis barnító krémet az arcára, felkapott egy farmert és egy kapucnis felsőt, az arcára maszkot tett, felvett egy hátizsákot, és elindult az iskolába a 13 éves lánya, Julie helyett, méghozzá azért, mert kíváncsi volt, mennyi idő alatt szúrják ki, hogy egy idegen tartózkodik az épületben - számolt be róla a 24.hu.

Garcia az egész napot az iskolában töltötte, találkozott az igazgatóval és rengeteg tanárral, a menzán ebéd közben – értelemszerűen – még maszkot sem viselt, mégsem tűnt fel senkinek a dolog. Végül az utolsó, hetedik órán bukott le, és mennie kellett az igazgatói irodába.

A szülő több videót is feltöltött napközben a kísérletről, amelyekből kiderül, ezzel az egésszel mindössze annyi volt a célja, hogy felhívja a figyelmet a biztonsági hiányosságokra – méghozzá azért, hogy ne történhessen meg egy újabb iskolai lövöldözés. Úgy tűnik az iskola azonban nem nézte jó szemmel a szülő "társadalmi kísérletét", ugyanis Garciát letartóztatták és eljárás indult ellene. Az anya szabadlábon védekezhet.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés