Hagyd a lufit és a virágot, mutatunk jobb ballagási ajándékokat Campus life
Tóth Alexandra

Hagyd a lufit és a virágot, mutatunk jobb ballagási ajándékokat

Ballagásra mindenki ugyanazt kapja: nagy csokor virág, sok lufi és jobban eleresztett családoknál szokás az ékszer/óra ajándékozás is. Ennél jobb ötleteink is vannak: mutatunk néhány személyesebb ajándékot.

Korábban már összeszedtünk néhány könnyen elkészíthető ballagási ajándékot, aminek minden tanár örülne. Most pedig mutatunk pár lehetőséget azoknak, akik egy ballagó diákot szeretnének meglepni valami személyesebbel.

Túlélőkészlet a főiskolára/egyetemre

Gyűjtsetek össze néhány dolgot - a konzervnyitótól kezdve, a zacskós levesen át, egészen az elemlámpáig -, aminek minden diák hasznát veheti a kollégiumban, majd ezeket tegyétek egy kosárkába és kössetek rá egy masnit. A praktikus ajándékokat mindenki szereti.

Montázs

Barátoknak, barátnőknek az egyik legjobb ajándék, ha kiválogattok néhány fotót az elmúlt évek sulis emlékei közül, és készítetek belőle egy montázst. A képen látható megoldáshoz egy fa lapra, madzagra és néhány csipeszre lesz szükségetek, de akár kartonpapírra is ragaszthatjátok a képeket.

Pénz kicsit máshogy

Ha mindenképpen pénzt szeretnétek adni a ballagónak, ezt is megtehetitek sokkal kreatívabban, mintha csak egyszerűen borítékban adnátok át a bankjegyeket. Vegyetek például egy villanykörtét a kreatív boltban és tegyétek abba a pénzt. De akár egy kisebb befőttesüvegbe is belecsavarhatjátok a bankjegyeket, amelynek a tetejére fekete papírból készíthettek olyan "kalapot", amilyet a diplomaosztókon szoktak viselni a végzősök.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés