Az érettségi első hete képekben - újabb emlékezetes vizsgaidőszak maszkban Campus life
Eduline

Az érettségi első hete képekben - újabb emlékezetes vizsgaidőszak maszkban

Már második éve kellék az érettségiken a maszk és a kézfertőtlenítő - összeszedtük az első hét vizsgáit képekben.

A hét a magyarérettségivel indult, majd a matekkal folytatódott, szerdán vizsgáztak a diákok töriből, majd pedig angolból és németéretből adtak számot a tudásukról a diákok. Mutatjuk a hetet képekben:

 

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2021-es érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Hirdetés