Újra lehet könyveket kölcsönözni - kinyit a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Campus life
Eduline

Újra lehet könyveket kölcsönözni - kinyit a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár

A könyvtár holnap nyit ki újra a hosszú szünet után, a kölcsönzés feltételeiről tájékoztatták olvasóikat.

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár 2021. május 5-től újranyitja könyvtárait és az érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkezők (valamint a felügyeletük alá tartozó kiskorúak) bemehetnek az épületbe - tájékoztatták olvasóikat.

Fontos, hogy 18 év alattiak a könyvtárakat csak akkor látogathatják, ha saját védettségi igazolvánnyal rendelkeznek - hívják fel a figyelmet. Hozzáteszik, mivel belépéskor kötelező bemutatni a védettségi igazolványt és a személyazonosságot is igazolni kell, mindenképp vigyétek magatokkal az igazolványaitokat is.

Persze annak sem kell elszomorodnia, akinek még nincs igazolványa, továbbra is biztosítják majd a Könyvtári Cserepont szolgáltatást is, ahol védettségi igazolvánnyal nem rendelkező olvasók könyvtárba lépés nélkül, előzetes igényleadással kölcsönözhetnek.

Sőt 30 nappal ingyenesen hosszabbítják meg valamennyi érvényes olvasói tagság lejáratát. Az újranyitás előtt kikölcsönzött, még nem lejárt határidejű könyvek visszavitelére pedig május 5. és június 30. között türelmi időt biztosítanak majd, késedelmi díjat csak július 1-jétől számolnak fel - áll a tájékoztatásukban.

A mai matekérettségiről szóló, folyamatosan frissülő cikkünket itt olvashatjátok:

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2021-es érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Hirdetés