Appajánló: ezekkel az alkalmazásokkal könnyen kézben tarthatjátok a pénzügyeiteket Campus life
Eduline

Appajánló: ezekkel az alkalmazásokkal könnyen kézben tarthatjátok a pénzügyeiteket

Pénzügyekkel kapcsolatban könnyű elveszni, főleg, ha sok a kiadásotok. Ajánlunk most néhány olyan appot, amivel egyszerűbb lehet a bevételek és kiadások kezelése.

Ha ti is sokszor rácsodálkoztok, hogy hova tűnt olyan gyorsan a zsebpénzetek, fizetésetek, akkor érdemes minél előbb valamilyen rendszert követni, vagy kitalálni a pénzügyeitek kezelésére. Mutatunk néhány alkalmazást, amik a segítségetekre lehetnek.

Koin

A magyar fejlesztésű Koin alkalmazásnak nagy előnye, hogy meg tudjátok adni a rendszeres kiadásokat - így elég beírnotok, hogy mik a fix kiadások egy hónapban és ezt megjegyzi a program, majd minden hónapban levonja. Elnevezhetitek a kiadásokat, így külön részben láthatjátok, hogy mennyit költöttetek például ruhára, élelmiszerre, számítástechnikai dolgokra.

Pénzügyeim

Ebben az alkalmazásban a kiadásaitok és bevételeitek rendszerezése mellett pénzügy tervet is készíthettek. Ezen felül az appban emlékeztetőt is beállíthattok magatoknak, hogy ne felejtsétek el átutalni vagy befizetni a fix havi kiadásokat, például a lakbért vagy rezsit.

Money Manager

Ez az alkalmazás egy picit összetettebb, mint a fent említettek, ugyanis megadhatjátok, hogy mennyi készpénzetek van, a bankszámlátok és hitelkártyátok egyenlegét is, és azt is, hogy éppen melyikről mennyit költöttetek. Megjelölhetitek a gyakori vagy állandó kiadásokat és a program a megadott adatok alapján kiszámolja a korábbi hónapok közötti különbözetet is.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés