Ingyenes alkalmazások a pihentető alváshoz és meditációhoz Campus life
Tóth Alexandra

Ingyenes alkalmazások a pihentető alváshoz és meditációhoz

Vizsgák, közelgő középiskolai felvételi, felhalmozódó dolgozatok és felelések a heteken belül bekövetkező félévzárás miatt - akármi is legyen az oka annak, hogy stresszesek vagytok, ezek az appok segítenek a kikapcsolódásban.

White noise free

Nem csak a csecsemők imádják a fehér zajokat, nagyon sokan szeretünk az eső vagy éppen a hajszárító hangjára elaludni. Ebben az alkalmazásban a több mint ötven hanghatás között ezeket is megtaláljátok.

Relaxáló zene

relaxáló zene segít a fáradtság, a stressz hatásának csökkentésében. Ezzel az alkalmazással bárhol és bármikor élvezhetitek a pihentető dallamokat. Akár saját szerzeményeket is készíthettek a relaxáló zene és a természet hangjai – madárcsicsergés, eső, szél, és még sok más – ötvözésével. Használjátok tanulás közben vagy elalvás előtt, hogy kiegyensúlyozottak lehessetek.

Nemzeti Parkok hangjai

A koronavírus miatt mindenki a négy fal közé - vagy legalábbis az ország határain belülre - szorult, így most az utazások is elmaradnak. De ki mondta, hogy csak személyesen lehet ellátogatni a Yellowstone Nemzeti Parkba vagy éppen a Tátrába a Tar-pataki vízeséshez? Korábban írtunk egy olyan honlapról, amivel belehallgathattok az afrikai dzsungel esős reggeleibe, de egy kattintással ott teremhettek a spanyolországi flamingók, vagy akár az egyiptomi méhek között.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés