Appajánló: újabb öt alkalmazás a kikapcsolódáshoz Campus life
Eduline

Appajánló: újabb öt alkalmazás a kikapcsolódáshoz

Összeszedtünk nektek 5 olyan alkalmazást, amivel könnyebb lehet a kikapcsolódás, ha már unjátok az otthoni tanulást és szívesen lazítanátok egy kicsit.

Evernote

Az evernote egy kézírásos alkalmazás, amely ötvözi a toll és a papír természetes élményét. Gépelt jegyzeteket is írhattok bele vagy beolvashatjátok a kézzel írt jegyzeteket. Van lehetőség teendők hozzáadásához és készíthettek vele fényképeket, képeket vagy hangfelvételeket. Szinkronizálhatjátok vele a számítógépeteken található jegyzeteket és ezeket megoszthatjátok másokkal.

null

null

Készülj fel életed futására

Nem árt egy kis mozgás, miután egész nap a gép előtt ültök, de hogy lehet ez igazán izgalmas? A Zombies, Run! egy futós alkalmazás, de nem akármilyen. Ezzel az appal kipróbálhatjátok, hogy milyen lehet egy csapat zombi elől kell menekülni. Minden futás egy misszióvá válik, ahol hősök vagytok. Az alkalmazás a saját lejátszási listátokból válogat a hangulathoz megfelelő zenéket. Csak el kell indulnotok, meghallgatni a küldetést és kezdődhet a futás.

null

null

10%-kal boldogabb

A Ten Percent Happier Meditation abban segít, hogy jobban tudjatok aludni és figyelmesebbé váljatok. Vezetett meditációkat, videókat, beszélgetéseket és alvást segítő tartalmakat találtok az alkalmazásban. Az app segít aa meditációs gyakorlat felépítésében, és hogy be tudjátok őket tartani.

null

null

Alváselemzéssel kipihentebben

A Sleep Cycle egy olyan applikáció, mellyel az alvásotokat követhetik nyomon. Az alkalmazás segít olyan elemzést készíteni, mellyel jobb minőségű alvást érhettek el. Az ébresztőóráját úgy tervezték meg, hogy akkor keltsen titeket, amikor a legenyhébb alvási fázisban vagytok.

null

null

Egész napos nevetés

Az iFunny alkalmazást arra találták ki, hogy mindenkit megnevetessen. Véletlenszerű vicces fényképeket jelenít meg, és minden egyes képnél tudtok szavazni. Készíthettek saját tartalmakat is, amiket elküldhettek ismerőseiteknek.

null

null

Túlélő tippek érettségizőknek: ezeket a tanácsokat érdemes megfogadnotok

Vészesen közeledik az érettségi, ami a járvány miatt idén még stresszesebb, mint általában. Ezért most összeszedtünk nektek néhány tanácsot, amelynek a betartásával eredményesebb lehet a felkészülés. 1. Rendszerezzétek az ismereteiteket Az érettségi előtti utolsó hetekben fontos, hogy hatékonyan kihasználjátok a rendelkezésetekre álló időt, hiszen ilyenkor minden perc aranyat ér.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

 

Hirdetés