Három remek alkalmazás a hatékony időbeosztáshoz Campus life
Eduline

Három remek alkalmazás a hatékony időbeosztáshoz

A digitális oktatásra való átállással talán még fontosabb, hogy kialakítsátok a napi rutinotokat, ugyanis nagyon könnyen belecsúszhattok abba a hibába, hogy elkezdtek halogatni és elszaladnak felettetek a napok. Most összegyűjtöttünk nektek három ingyenes alkalmazást, amelyekkel egyszerűbb lesz megterveznetek az időbeosztásotokat.

TimeTune

Ezzel az alkalmazással akár óráról órára beoszthatjátok az időtöket. A felvett rutinok naptárként működnek, de nem szükséges dátumot megadnotok, ha nem szeretnétek. Az átlátható egyéni címkék segítenek, hogy könnyen beazonosíthassátok az ütemtervetekben található tevékenységeket, a testreszabással pedig az igényeitekre alakíthatjátok az egész alkalmazást. Ha mindez nem lenne elég, a TimeTune statisztikai áttekintéseket is készít a rutinokból, így kielemezhetitek a napirendeteket és javíthattok az időbeosztásotokon.

To-Do Szervező Naptár

Ez a tervező is segít abban, hogy hatékonyabb napi időbeosztást tudjatok kialakítani. Az alapfunkciókon – többek között a to-do listen, a naptáron, a célokon, a megjegyzéseken – kívül a „Start My Day” funkcióval akár lépésről-lépésre megtervezhetitek a napotokat. Beállíthattok fontossági sorrendeket, elhalaszthatjátok a teendőket, de akár ismétlődő feladatokat is megadhattok.

TimeTable++

Az alkalmazásba felvihetitek a házi feladataitokat, feljegyzéseket készíthettek, illetve jelölhetitek a felelések vagy beadandók leadási határidejét is. Az app egyszerre több órarendet is tud tárolni és az időt is visszaszámolja a következő órátokig, így biztosan nem maradtok majd le az online tanórákról.

Három ingyenes alkalmazás, amellyel készülhettek a matekérettségire

Már rászántátok magatokat az érettségire való felkészülésre vagy még csak fontolgatjátok a dolgot? Ezzel a három ingyenes alkalmazással elkezdhetitek a gyakorlást a matekérettségire.

Nem szeretnél lemaradni a legfontosabb információkról? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Hirdetés