Kedvenc hobbija miatt zaklatták az iskolában - neves írók is kiálltak mellette Campus life
Eduline

Kedvenc hobbija miatt zaklatták az iskolában - neves írók is kiálltak mellette

Azért zaklatták az iskolában, mert sokat olvas - érdekes vége lett az ügynek.

Callum Manning 13 éves, és egy ötlettől vezérelve összekötötte a hobbiját – az olvasást – az internettel, és az Instagramon létrehozott egy fiókot, ahol könyvekről írt - írta meg a BBC.

Ez azonban úgy látszik, épp elég ok volt az iskolatársainak arra, hogy csúfolni és zaklatni kezdjék. A zaklatók ugyanis létrehoztak egy csoportot, ahol kicsúfolták, kibeszélték, majd őt magát is bevették ebbe a csoportba, hogy láthassa miket mondanak róla.

null

null

„Nem szoktam gyakran sírni, de hosszú idő óta ez volt az első alkalom, hogy elsírtam magam” – mondta a srác. A történetét a nővére osztotta meg, ezt követően, néhány órán belül 150 ezer követője lett a kicsúfolt diáknak, és neves írók is kiálltak mellette.

Callum Manning édesanyja azt mondta, a fia egészen kicsi korától rengeteget olvasott. Azt reméli, hogy a története világossá teszi: a zaklatás nem tolerálható.

Az iskolában zaklatták - most világsztárok vigasztalják

Már több mint 14 millióan látták egy ausztrál édesanya videóját, amin a 9 éves kisfia sírva ismételgeti, hogy meg akar halni, mert csúfolják őt az iskolában. A törpe termete miatt zaklatott Quadenért azóta a fél világ összefogott - a kampányba már világsztárok is becsatlakoztak.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Hirdetés