Jutalom kuponok: mindenkinek szüksége lenne ilyen tanárokra Campus life
Eduline

Jutalom kuponok: mindenkinek szüksége lenne ilyen tanárokra

Milyen jó lenne, ha évente egyszer-egyszer szemet hunynának a tanárok a késés vagy a hiányzó házi feladatok felett. El tudnátok viselni, ha egy rossz napotokon mentességet élveznétek a felelés vagy röpdolgozat alól? Esetleg lenne plusz 5 pontotok, amit bármelyik dolgozatnál felhasználhatnátok a tanév során?

Egyre több tanár lepi meg a tanulóit különböző apró figyelmességeket tartalmazó kuponfüzetekkel. Sokan karácsonyra, míg mások az új év alkalmából kedveskednek a diákoknak. Ezekben a „füzetekben” többek között található házi feladat vagy felszerelés hiányosság alól mentesítő kupon, késéskor felhasználható szelvény, de óra alatti tízóraizáskor, a röpdolgozat elhalasztására, vagy épp plusz pont szerzésére feljogosító utalvány is. A diákok az adott tanév végéig használhatják fel a kuponokat.

Pinterest

undefined

Már nem csak külföldön, hanem hazánkban is egyre több általános iskolai pedagógussal találkozhatunk, akik kuponokat készítenek a tanítványaiknak. A közösségi oldalakon a kommentelők nagyszerű ötletnek tartják az ilyen típusú kezdeményezéseket és imádják, hogy még van néhány olyan tanár, aki ilyen apró figyelmességekkel kedveskedik a gyerekeknek.

A nap videója: így köszönti negyedikeseit reggelente egy magyar tanárnő

Már közel 700 ezren nézték meg a Facebookon azt a videót, amiben egy magyar általános iskolai tanárnő különleges módon köszönti a gyerekeket.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Hirdetés