Kikapcsolódnátok az iskolakezdés előtt? Ezekért a filmekért érdemes a héten moziba menni Campus life
MTI

Kikapcsolódnátok az iskolakezdés előtt? Ezekért a filmekért érdemes a héten moziba menni

Egyetemi ügyintézés, beiratkozás, gólyatábor vagy albérletkeresés után pihennétek egy kicsit? Nézzük, milyen filmeket néznek a legtöbben az amerikai mozikban.

A Hobbs & Shaw észak-amerikai nyitóhétvégi bevétele a leggyengébb a sorozat 2006-ban bemutatott filmje, a Halálos iramban: Tokió hajsza óta, amely 24 millió dollárt hozott forgalmazásának első hétvégéjén.

A 200 millió dollárból forgatott produkció aránylag gyenge hazai indulása nem különösebben aggasztja a Universal Pictures-t, mert a Halálos iramban-filmek hagyományosan jól szerepelnek külföldön, például Kínában, ahol csak augusztus 23-án kerül a mozikba. 

Ezek a fesztiválok várnak még rátok a nyáron: árak és fellépők

Bár sok fesztiválon túl van már ez a nyár, azért a fesztiválszezon még közel sem ért véget - mutatjuk, melyiken tudtok még részt venni a nyár utolsó hónapjában.

A hétvégi kasszasikerlista második helyezettje 38,2 millió dolláros jegyárbevétellel a harmadik hete vetített Az oroszlánkirály, amelynek globális összbevétele a héten meghaladta az 1 milliárd dollárt. 

Quentin Tarantino Volt egyszer egy Hollywood című új filmjére még második hétvégéjén is 20 millió dollár értékben váltottak jegyet az amerikai és kanadai mozikban, ami elegendő volt a harmadik helyezéshez.

Negyedik helyen a Pókember: Idegenben végzett 7,7 millió dollár bevétellel, ötödik a Toy Story 4 7,2 millió dollárral.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Hirdetés