Ezek lesznek a legjobb filmek december 31-én a tévében Campus life
Eduline

Ezek lesznek a legjobb filmek december 31-én a tévében

A vizsgák miatt az idei szilveszterezés elmarad? Vagy csak az esti bulira hangolódnátok a tévé előtt? Belenéztünk az idei szilveszteri tévéműsorba, és azonnal feltűnt: kevés olyan filmet vetítenek, amelyet ne láttunk volna már legalább tucatszor. De azért lesz egy-két jó film is.

Testről és Lélekről

Enyedi Ildikó díjnyertes alkotását az HBO tűzi műsorra december 31-én 18:05-től.

Mi lenne, ha egy nap találkoznál valakivel, aki éjjelente ugyanazt álmodja, mint te? Vagy pontosabban: kiderülne, hogy már régóta ugyanabban a világban találkoztok éjszakánként. Örülnél neki? Vagy megijednél? Esetleg romantikusnak találnád?

Chicago

Aki inkább zenés-táncos filmre vágyik, annak Cinemax2 csatornára érdemes kapcsolnia 18:35-kor, akkor kezdődik ugyanis a Chicago Renée Zellwegerrel, Catherine Zeta-Jones-szal és Richard Gere-rel a főszerepben.

Vissza a jövőbe

Karácsony és január első napjai között valamiért ezerszer látott filmeket is szívesen nézünk – nem tudjuk, hogy erről a bejgli, a többnapos pihenés vagy a tévécsatornák kínálata tehet. Mindenesetre a Viasat 3 nem vállalt nagy rizikót, és december 31-re egy igazi klasszikussal készült.

16:20-tól a Vissza a jövőbe, 18:50-től a Vissza a jövőbe 2. kezdődik. Marty, Doki és az időgép sztorija sokak nagy kedvencévé vált – nem véletlenül.

Reszkessetek, betörők

Nem, nem tévedés: ha valaki karácsonykor lemaradt volna a Reszkessetek, betörők első és második részéről (ami gyakorlatilag lehetetlen volt, hiszen különböző csatornák is műsorra tűzték különböző időpontokban), akkor szilveszterkor bepótolhatja. Pontosabban még az esti buli előtt: 14:15-től a második, New Yorkban játszódó részt adja a Super TV2, az első részt az éjféli koccintással párhuzamosan nézhetitek, az ugyanis 23:00-kor kezdődik.

Programajánló az ünnepekre: két hétig ingyen nézhettek meg 100 magyar filmet

Ha ráhangolódnátok a karácsonyra vagy csak kikapcsolódnátok a nagy ünneplés után, akkor van egy remek programajánlatunk: ingyen nézhettek meg 100 magyar filmet az ünnepek alatt.

Hirdetés