Zseniális előtte-utána fotó: hét tanárnak egyszerre született gyereke egy amerikai iskolában Közoktatás
Eduline

Zseniális előtte-utána fotó: hét tanárnak egyszerre született gyereke egy amerikai iskolában

A Kansas állambeli Goddard Oak Street általános iskolájában hét tanárnő egyszerre szült, terhességükről és a gyerekeikkel is készítettek közös fotót - írja a Good Morning America.

A kansasi általános iskola hét tanárának összesen nyolc gyereke született, egyikük ugyanis ikreket várt. "Korábban pacsiztunk a folyosón, most tippeket adunk egymásnak és a gyerekeinkről beszélünk" - mondta Nicole Lauer első osztályos tanító a Good Morning America nevű portálnak. A gyerekek nyolc hónap alatt születtek március és október között, az utolsóként érkező anyja néhány hete tért vissza az iskolába.

A tanárok a terhességük bejelentésével feladták a leckét az iskola igazgatójának. "Egyik nap kilenc helyettesítő tanár volt az épületben, mert néhányan továbbképzésre mentek" - mesélte Ashley Miller a portálnak. Az igazgató szerint az iskolában dolgozók "olyanok, mint egy család" - az intézmény korábbi, jelenleg nyudíjas vezetője és más ismerősök ugrottak be helyettesíteni. Millernek a szülési szabadságok után most a szoptatási szüneteket kell koordinálnia.

Az egyszerre gyereket váró tanárok helyi hírességek lettek, az iskola neve után "Oak Street-i anyáknak" hívják őket.

"Ezen változtatnék": mondjátok el, szerintetek mitől lenne jobb ma gyereknek lenni

1989 óta november 20-án ünnepeljük a Gyermekjogok Világnapját. Az ENSZ Gyermekjogi Egyezménye elfogadásának harmincadik évfordulóján mondjátok el, ti min változtatnátok azért, hogy jobb legyen a gyerekek élete Magyarországon. Mi kezdjük a sort.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés