Határidő közeleg: március 31-ig kell érvényesíteni a diákigazolványotokat Felsőoktatás
Eduline

Határidő közeleg: március 31-ig kell érvényesíteni a diákigazolványotokat

Hamarosan lejár a felsőoktatási diákigazolványotokon az érvényes matrica. Még nagyjából egy hónapotok van érvényesíteni az újat.

Felsőoktatási intézményben tanulóként félévente kell érvényesítenetek a diákigazolványotokon a matricát. A tavaszi félévben március 31-ig érvényes a korábbi matrica, ezért érdemes minél hamarabb érvényesítenetek az újat.

A következő félévre szóló matrica október 31-ig lesz érvényes.

Az érvényes diákigazolványotokkal számos kedvezményt vehettek igénybe. A plasztikkártya felmutatásával több helyen is olcsóbban ebédelhettek. Ezekről itt és itt olvashattok. Arról, hogy az étkezésen kívül még milyen tárgyakhoz, élményekhez és szolgáltatásokhoz juthattok hozzá kedvezményesen, itt írtunk részletesebben.

Három hely, ahol diákként olcsóbban ebédelhettek

Az otthoni kosztot kiegészítve, vagy egy-egy főzést megspórolva órák között több jó helyen ebédelhettek a fővárosban diákkedvezményesen.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Hirdetés