Felvételizők, figyelem! Szünetel a személyes ügyfélszolgálat a Felvin Érettségi-felvételi
Eduline

Felvételizők, figyelem! Szünetel a személyes ügyfélszolgálat a Felvin

A kihirdetett veszélyhelyzet és a koronavírus terjedésének megakadályozása miatt a Maros utcai személyes ügyfélszolgálat további intézkedésig zárva lesz - írják.

Telefonon és e-mailen a megszokott ügyfélfogadási rendben továbbra is válaszolunk a kérdésekre - írja a Felvi.

Kivételt ez alól az Apostille közbenső hitelesítés ügyei jelentenek: a hitelesítendő okiratok leadására szerdánként 8 és 12 óra között nyílik lehetőség az ügyfélszolgálaton - emelik ki. Kérik, ezt a lehetőséget is csak halaszthatatlan esetben vegyétek igénybe.

Hamarosan újra lesz dolga a jelentkezőknek

A felvételi eljárás menetrendje szerint 2020. április 19-től indul a tavaszi ügyintézési időszak. Ekkortól az E-felvételiben lehet majd nyomon követni a rögzített adatokat, ellenőrizni a feltöltött dokumentumok feldolgozottsági státuszát, valamint itt lehet majd látni a vizsgaeredményeket, a felvételi pontokat, majd pedig a besorolási döntésről szóló határozatot.

Iskolabezárások, távoktatás - de mi lesz a nyelvvizsgákkal?

Sokan még az egyetemi jelentkezés utolsó hajrájában szeretnének nyelvvizsgát tenni. Az idei felvételi eljárás során 2020. július 9-ig kell feltölteni a nyelvvizsga adatait. De mi lesz most?

Nem szeretnél lemaradni a legfontosabb információkról? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Hirdetés
Kevesebb a külföldi egyetemista az országban, és ezzel meglepően sokan jártak rosszul Felsőoktatás Szabó Fruzsina

Kevesebb a külföldi egyetemista az országban, és ezzel meglepően sokan jártak rosszul

Visszaesett a Magyarországon tanuló Erasmus-ösztöndíjasok száma a koronavírus-járvány miatt, ezt pedig a főként külföldi hallgatókra specializálódott hostelek, magánkollégiumok üzemeltetői is a saját bőrükön érzik. Van, ahol már szállást, reggelit és ingyen wifit tartalmazó „karanténcsomagot” is kínálnak a külföldről érkező egyetemistáknak.