Felvételizők, figyelem! A hosszú hétvégén karbantartás lesz a Felvi és az Oktatási Hivatal oldalán Érettségi-felvételi
Eduline

Felvételizők, figyelem! A hosszú hétvégén karbantartás lesz a Felvi és az Oktatási Hivatal oldalán

November 1. kilenc órától november 3. éjfélig karbantartás miatt nem lesznek elérhetők az Oktatási Hivatal informatikai rendszerei – így a felvi.hu és az E-felvételi sem

Az Oktatási Hivatal informatikai rendszerein karbantartást végeznek 2019. november 1. kilenc óra és november 3. éjfél között, ami befolyásolja az E-felvételi használatát is – hívja fel a figyelmet a Felvi.

A karbantartás az oktatas.hu oldalról indított köznevelési ügyekhez kötődő szolgáltatásokat és a felvi.hu felsőoktatási ügyekhez kötődő szolgáltatásait érinti – így az E-felvételit is.

A keresztféléves felvételire egyébként november 15-ig jelentkezhettek, a hitelesítés határideje november 20. Hitelesíteni az Ügyfélkapun keresztül, vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával (cím: Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190) lehet.

A keresztféléves felvételiről itt találjátok a legfrissebb cikkeinket.

Keresztféléves felvételi: ilyenek voltak a ponthatárok az előző években

Milyen pontokkal lehetett a tavalyi, vagy a két évvel ezelőtti keresztféléves felvételin bekerülni a felsőoktatási intézményekbe? Mutatjuk, hol tudjátok megnézi az előző évek ponthatárait.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Hirdetés