percről_percre

Közoktatás Eduline

Több ezer tanár tüntetett Budapesten - azonnali, 30 százalékos béremelést követelnek

Országos tanártüntetés volt szombaton a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) szervezésében. A PSZ petíciókat adott át a minisztériumok képviselőinek, amelyekben többek között 2020. január 1-jétől egyszeri 30 százalékos béremelést, a heti óraszám fokozatos 22 órára való csökkentését, a rugalmas iskolakezdés lehetőségének visszaállítását, illetve a szakképzési törvény bevezetésének egy évvel való elhalasztását és újratárgyalását követelik. Percről percre tudósítottunk.

Érettségi-felvételi Eduline

Percről percre a 2016-os felvételi ponthatárokról

Este nyolctól hirdetik ki az idei felsőoktatási felvételi ponthatárait. Az összes szak adatait nálunk láthatjátok, és a budapesti Pont Ott Partiról is jelentkezünk. Maradjatok velünk! A kihirdetés napjának támogatását köszönjük a Budapesti Metropolitan Egyetemnek!

Érettségi-felvételi Eduline

Angolérettségi: feladatsorok és megoldások elsőként itt! Percről percre

Hétfőn elkezdődött a tavaszi érettségi időszak, a következő majdnem két hónapban összesen 115 300-an írásbeliznek és szóbeliznek. Itt találjátok a középszintű angolérettségi nem hivatalos, szaktanár által kidolgozott megoldásait és a nap legfontosabb híreit. Az angolérettségi nap támogatását köszönjük az Euro Nyelvvizsga Központnak.

Érettségi-felvételi Eduline

Magyarérettségi: feladatsorok és megoldások elsőként itt! Percről percre

Elindult a tavaszi érettségi szezon, a következő másfél hónapban összesen 115 300-an írásbeliznek és szóbeliznek. Itt megtaláljátok a középszintű írsábeli nem hivatalos, szaktanár által kidolgozott megoldását, és a nap legfontosabb híreit is. A magyarérettségi nap támogatását köszönjük a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolának.

Érettségi-felvételi Eduline

Magyarérettségi: feladatsorok és megoldások elsőként itt!

Indul a tavaszi érettségi szezon, a következő másfél hónapban összesen 117 800-an írásbeliznek és szóbeliznek. Az első napon magyarból vizsgáznak a diákok: középszinten 81 496-an, emelt szinten 1 848-an. Az írásbeli után jövünk a középszintű teszt nem hivatalos, szaktanár által kidolgozott megoldásával. Kövessétek folyamatosan frissülő tudósításunkat!