Idén még a Halloween is más: Zoom jelmezben hódít egy kislány Campus life
Eduline

Idén még a Halloween is más: Zoom jelmezben hódít egy kislány

Greg Dietzenbach, az apuka minden évben valamilyen kreatív ötlettel áll elő, de az ideinek van a legnagyobb sikere.

Volt olyan év, amikor Greg Dietzenbach zokni robot jelmezt készített kisfiának, de olyan is volt, amikor lánya a család szomszédjának ajtajának öltözött, ami hatalmas sláger volt – olvasható a Good Morning America oldalán.

Ez az év kicsit más, az apuka olyan jelmezt szeretett volna készíteni, ami illeszkedik a furcsa körülményekhez, melyek az egész világot érintik.

A social distance a gyerekeimet Zoom szakértővé tette, ezen keresztül jártak iskolába, így találkoztak a rokonokkal és barátokkal. Úgy éreztem, hogy ez egy szuper jelmezötlet, amit érdemes megvalósítani.

- mondta az apuka.

Hogyan készült a Zoom jelmez?

"Szerencsére - mondta - egy olyan vállalatnál dolgozom, amely vállalati környezetet és múzeumokat épít, így rendelkezésemre állt egy nagy formátumú nyomtató." Minden Zoom-szörny létrehozása körülbelül másfél órát vett igénybe. Greg újra létrehozta a Zoom kezelőfelületét és vicces dolgokat adott hozzá, mint például: 666 résztvevő, az "End Meeting for All" helyett az "End Life" és a "Share Screen" helyett "Share Scream" lett. Átalakította a lányáról készült fotókat szörnyekké egy rajzalkalmazás segítségével.

A művet egy hablemezre szerelte, és fogantyúkat ragasztott a tábla hátuljára. Az élő videó képernyő  egy iPad, amin egy olyan tüköralkalmazás fut, melyen így látható az áldozat képe. Dietzenbach szerint a legjobb része a jelmezkészítésnek a lányával, Adával való közös fotózás volt. "Egész idő alatt nevettünk, miközben megpróbáltuk minden szörnyeteg arcát megcsinálni" - mondta.

A kilenc éves kisfiú minden nap bezárt iskolájához megy, mert nincs otthon internet előfizetésük

Egy negyedik osztályos tanuló minden tanítási napon elmegy az iskolájához, ami zárva van a vírus miatt. Azért kell odamennie, hogy használni tudja az ottani wifit, otthon nincs internetük.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

 

Hirdetés