Ezeket az appokat érdemes letöltenetek, ha nem szeretnétek, hogy rémálom legyen a vizsgaidőszak Campus life
Eduline

Ezeket az appokat érdemes letöltenetek, ha nem szeretnétek, hogy rémálom legyen a vizsgaidőszak

Olyan ingyenes alkalmazásokat kerestek, amelyek megkönnyítik az életeteket a vizsgaidőszakban? Most összegyűjtöttünk nektek néhányat.

Exam Countdown Lite

Ezzel az ingyenes alkalmazással egyszerűen nyomon követhetitek a vizsgáitok és beadandóitok dátumait. Az applikáció előnye, hogy nemcsak naptárként működik, hanem visszaszámláló is van benne. Így azt is láthatjátok, hogy hány nap, perc és másodperc van még hátra a megmérettetésig. A könnyebb átláthatóság érdekében pedig különböző színekkel jelölhetitek a vizsgákat.   

Az alkalmazás elérhető iOs-en az App storeban, illetve androidon a Google Playben is.

Mindly

Ha vizuális típusok vagytok és szeretitek egy rendszerben átlátni a gondolataitokat, akkor ezt a gondolattérkép tervező alkalmazást érdemes letöltenetek. Egyes gondolati elemekhez akár képeket, ikonokat vagy megjegyzéseket is csatolhattok. Az eredményt pedig PDF, OPML és szöveges formában is exportálhatjátok.

Az appot iOS-ra innenAndroidra pedig innen tölthetitek le.

Forest

Ezzel az alkalmazással sokkal egyszerűbb lesz a tanulásra koncentrálnotok. Az appnak ugyanis az a lényege, hogy tanulás előtt elültettek egy virtuális magot, amiből fa fog kinőne. Viszont, ha korábban használjátok a telefonotokat, mint amennyi idő alatt megnőne a facsemete, akkor a virtuális növényetek meghal és kezdhetitek újra a nevelgetését. Mielőtt azonban válaszolnátok a barátok által küldött üzenetre, kaptok egy figyelmeztetést, hogy ha most használjátok a telefont, meghal a fa. Minél többször tudtok ellenállni a csábításnak, annál több fátok lesz és így gyarapszik az erdőtök.

Az alkalmazást iOsra innen, Androidra pedig innen tudjátok letölteni.

Meddig tanulhattok ingyenesen az egyetemen? Minden az állami ösztöndíjról

Hamarosan újabb tavaszi félév zárul az egyetemeken, bár az idei különleges időszakként vonul majd be a történelembe, van amin nem változtat. Most összeszedtünk mindent, amit az állami ösztöndíjas felévekről tudni kell. Hány félévetek van összesen, mit számít bele és hol tudjátok megnézni, hány félévetek van még.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés