Ezek lesznek a legjobb filmek december 24-én a tévében: filmajánló Campus life
Eduline

Ezek lesznek a legjobb filmek december 24-én a tévében: filmajánló

Szívesen néznétek egy jó filmet, amíg a rokonokra és az ajándékozásra vártok? Megnéztük, milyen filmek közül válogathattok ma, ha bekapcsoljátok a tévét.

Dennis, a komisz

A jó öreg Mr. Wilson már ismeri, és valószínűleg nem is kell bemutatni senkinek sem. A hatéves Dennis, aki mindig mindenkinek jót akar, különösen a szomszéd Wilson bácsinak. Sajnos az már nem biztos, hogy ez a szándék mindig jól sül majd el. Elmaradhatatlan karácsonyi program, december 24-én,15:55-től nézhetitek meg az RTL Klubon.

Vuk

A Fekete István regénye alapján készült klasszikus mesét is megnézhetitek 12:40-től a TV2-n. Az árván maradt kis rókát nagybátyja, a híres Karak veszi szárnyai alá, és megtanítja vadászni. Vuk kifejezetten ügyes tanítványnak bizonyul, és hamar bátor róka lesz belőle.

Reszkessetek, betörők

Szerencsére idén nem kell a Reszkessetek, betörők nélkül kell töltenünk a december 24-ét. 20:40-től megnézhetitek a TV2-n. Ami még jobb hír, ha esetleg ma lemaradnátok a filmről, holnap ismét játszani fogják, úgyhogy nem kell kihagyni ezt a klasszikust sem.

A sztori: Kevin és szülei egy igazi családi utazásra készülnek, azonban a nagy felfordulásban végül egy fontos dolgot otthon felejtenek. Kevint. A hatalmas házban magára maradó kisfiút ez azonban cseppet sem zavarja. Amikor pedig már unatkozni kezdene, két betörő mászik be hozzá az ablakon, akiket egy halom ravaszsággal és furfanggal megállít.

Holiday

Igen, mindenki látta már a Holidayt (amely igazi nagyágyúkkal készült, Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law és Jack Black játszik benne), de érdemes újra belenézni. 

A sztori (ha valaki mégsem látta volna ezt az idén már tizenegy éves romantikus filmet): Iris reménytelenül szerelmes a kollégájába, akivel viszonyt folytat. A férfi azonban a karácsonyi bulin bejelenti, hogy eljegyezte az egyik kolléganőjüket. Eközben a munkamániás Amanda rájön, hogy a barátja megcsalja, ezért kiadja az útját. A két lány a világhálón akad egymásra. Mivel az egyik Londonban, a másik pedig Los Angelesben él, kitalálják, hogy otthont cserélnek. A filmet 22:33-kor nézhetitek meg a TV2-n.

Hirdetés