Ingyenes tesztek, amelyekkel megtudhatjátok, milyen képzés vagy munka való nektek Pályakezdés
Eduline

Ingyenes tesztek, amelyekkel megtudhatjátok, milyen képzés vagy munka való nektek

Pályaválasztás előtt álltok? Ajánlunk néhány ingyenes kérdőívet, tesztet, amellyel könnyebb lehet a döntés. Ezekkel kideríthetitek, milyen képzés vagy éppen szakma való nektek, de önismereti témában is előrébb juthattok.

Képzések

A Szegedi Tudományegyetem pályaorientációs kérdőíve segíthet abban, hogy eldöntsétek, milyen képzésen érdemes továbbtanulnotok. A kvíz segítségével átgondolhatjátok érdeklődési területeiteket, tulajdonságaitokat és céljaitokat. Az anonim teszt kitöltése után visszajelzést kaptok többek között arról, hogy milyen képzések illenek hozzátok a leginkább.

Foglalkozásválasztó

A következő teszt már egy komplexebb kérdéssort takar. Meghatározhatjátok vele az érdeklődési irányaitokat, valamint a munkahellyel kapcsolatos kompetenciákra és az általatok "elvárt" értékekre is kitér, így kaptok majd a végén egy foglalkozásokat tartalmazó listát is. A Felvi több lépésből álló foglalkozásválasztó tesztjét itt éritek el. Fontos, hogy a kitöltést a belépés után tudjátok csak elérni, de cserébe el is menti a kitöltéseteket, így akár később is visszanézhettek az eredményekre.

Önismeret

Ha a személyiségetekkel kapcsolatban töltenétek ki kvízt, ajánluk ezt az oldalt, ahol egy skálán kell kijelölnötök a kérdésekre adott válaszokat. Ezek "egyetértek" vagy "nem értek egyet" értékek között mozognak. A kvíz kitöltése után az oldalon megadott tizenhat személyiségtípus közül sorolnak majd titeket egybe - ez is hozzásegíthet titeket a megfelelő munka, célirány meghatározásához.

OKJ-s képzéseket kerestek? Itt egy kis segítség a szakképzési listákhoz

Szeretnétek OKJ-s képzésen tanulni, de nem tudjátok, hogyan és hol találjátok a szakmák listáját? Most összeszedtünk pár hasznos oldalt a keresgéléshez. Ha jövőre lépnétek be a szakképzésbe, akkor pedig mutatjuk a változásokat és a 2020-as listát.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés