Megbízható szótárat kerestek? Ezzel az ingyenes appal beszélgetéseket is fordíthattok Nyelvtanulás
Eduline

Megbízható szótárat kerestek? Ezzel az ingyenes appal beszélgetéseket is fordíthattok

Legyen szó iskolai nyelvtanulásról, magánórákról, esetleg önálló otthoni felkészülésről, egy dologra minden nyelvtanulónak szüksége van: szótárra. Most egy ingyenes appot mutatunk, amivel beszélgetéseket is fordíthattok.

Az elmúlt pár héten rengeteg olyan oldalt és alkalmazást ajánlottunk már, amivel a nyelvvizsgára készülhettek. Korábban már ajánlottunk oldalakat, gyakorló- és mintafeladatokat angolul tanuló diákoknak, és német nyelvvizsgára készülőknek is. Illetve nemzetközi angol nyelvvizsgára gyakorlóknak is. Most egy olyan appot mutatnunk, ami mindenkinek elengedhetetlen a nyelvtanuláshoz.

A SayHi fordító a hangalapú felismerésnek köszönhetően azonnal lefordítja a mondanivalótokat, de természetesen gépelésre is van lehetőségetek.

Az app jó választás akkor is, ha külföldre utaztok vagy külföldiekkel szeretnétek beszélgetni.

A SayHi több mint 45 nyelvről és nyelvre tud tolmácsolni. Az alkalmazás többek között felismeri az angol, francia, horvát, koreai, magyar, német, olasz, orosz, spanyol, szlovák, valamint a török nyelvet is. Bizonyos nyelveken pedig – mint például az arab, angol, francia vagy éppen a spanyol – több dialektust is támogat az alkalmazás.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Hirdetés