Felvételizők, figyelem! Decemberben ünnepi nyitvatartás szerint működik a Felvi ügyfélszolgálata Közoktatás
Eduline

Felvételizők, figyelem! Decemberben ünnepi nyitvatartás szerint működik a Felvi ügyfélszolgálata

Ha kérdésetek vagy technikai problémátok van a felvételivel kapcsolatban, azzal a Felvi ügyfélszolgálatát érdemes felkeresnetek. Decemberben azonban az ügyfélszolgálat sem a megszokott rend szerint üzemel. Mutatjuk az ünnepi nyitvatartást.

A Felvi ügyfélszolgálata december 13-án 8-tól 16:30-ig fogadja az érdeklődőket. Mivel 14-e szombati munkanap, ezért ezen a napon is 8-tól 14 óráig tartanak nyitva.

Ezen a szombaton a diákoknak is iskolába kell menniük – most dolgozzák le a december 27-ét. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a tanulóknak cserébe meglehetősen hosszú – tizenhat napos – lesz a téliszünete, de addig a 17 darab tanítási napra mindössze két darab pihenőnapot kapnak, ami egyáltalán nem egészséges.

Az ünnepi időszakban, december 23-án 8-tól 14 óráig, december 30-án 8-tól 16:30-ig, december 31-én pedig 8-tól délig működik a Felvi ügyfélszolgálata. December 24-29-ig, illetve 2020. január 1-jén az ügyfélszolgálat zárva tart.

Fontos, hogy az ünnepi nyitvatartáson kívül, december 11-én, szerdán 12 és 14 óra között technikai okokból szintén zárva lesznek. Ekkor sem személyes, sem telefonos ügyintézésre nem lesz lehetőség. A hónap többi munkanapján az ügyfélszolgálat a megszokott rend szerint üzemel.

Több mint kéthetes pihenés vár a diákokra - mikor lesz a téli szünet?

Több, mint kéthetes lesz az idei téli szünet, december 21-től január 5-ig pihenhetnek a diákok és a tanárok.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Hirdetés