Elkészült a két nyertes iskola: vidám, színes falak között tanulhatnak a diákok szeptembertől Közoktatás
Eduline

Elkészült a két nyertes iskola: vidám, színes falak között tanulhatnak a diákok szeptembertől

Két iskolát festettek színesre 160 önkéntes bevonásával.

Korábban írtunk róla, hogy a Nagykovácsi Általános Iskolát és a gödi Huzella Tivadar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola nyerte el a Let’s Colour Településszépítő Egyesület idei pályázatát. A két iskola színesre festésének megvalósítását 2019. augusztus 15-ig tervezték, mostanra el is készültek.

Több mint 160 önkéntes bevonásával, 340 liter festéket felhasználva újult meg a gödi és a nagykovácsi iskola épülete - írják közleményükben, hozzátéve: a nyertes gödi és nagykovácsi projektek idén is Dulux mélyalapozót és festéket, professzionális designterveket, műszaki szakértőt és a festés teljes szervezését kapták jutalmul, nekik csupán az önkénteseket kellett biztosítaniuk.

A különleges színekkel és mintákkal olyan új terek megalkotása volt a céljuk, ahol a gyerekek jól érzik magukat, inspirálódnak, fel tudnak töltődni a mindennapok során. A munkálatokról, és arról, hogy milyen volt, milyen lett az egyik iskola, láthattok egy videót:

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés
Kérdések a NAT körül, új fontos oktatási kutatások: ezek voltak a hét legfontosabb hírei Közoktatás Eduline

Kérdések a NAT körül, új fontos oktatási kutatások: ezek voltak a hét legfontosabb hírei

Tegnap lezajlott a 2020-as központi felvételi, a héten azonban számos változás történt az oktatás területén. Többek között az új Nemzeti alaptanterv körül vannak leginkább kérdések, de új információk is, valamint több új tanulmányról is írtunk a napokban, amelyek fontos kutatásokról számolnak be. Heti hírösszefoglalónkat olvashatjátok.