Botrányos videók terjednek a YouTube-on: ha az egyetemi buli bedurvul Felsőoktatás
Eduline

Botrányos videók terjednek a YouTube-on: ha az egyetemi buli bedurvul

A Huffington Post összegyűjtötte minden idők legőrültebb egyetemi bulijait.

A Huffington Post összegyűjtötte minden idők legőrültebb egyetemi bulijait.

A dobogó legfelsőbb fokán a Maine állambeli Bates College „Throwback Night” nevű rendezvénye áll: ezen az estén a felsőbbévesek együtt buliznak a gólyákkal. A parti azonban gyakran botrányba fullad: 2010-ben például a rendőrség paprikaspray-vel oszlatta fel a tömeget. A Bates College egyébként az Egyesült Államok egyik legdrágább felsőoktatási intézménye – hogy mennyibe kerül egy tanév az intézményben, arról itt olvashatsz bővebben.

A második helyet az Ohio University Halloween-bulija érdemelte ki. Tavaly ősszel a legnagyobb egyetemi buliként hirdetett rendezvényen ötven embert tartóztattak le, és több tucat diákot szállítottak kórházba alkoholmérgezés miatt. A botrányba fulladt estéről szóló összefoglalónkat itt olvashatod.

Az Ohio University egy másik bulija került a lista harmadik helyére: a Palmer Festet a legveszélyesebb partinak is nevezhetnénk, hiszen nemcsak a résztvevők hangulata tüzes, hanem évek óta valódi lángok is gyúlnak a buli helyszínén. Nem csoda, hogy ezen a partin sem ritka a rendőri intézkedés, 2010-ben itt is lovas rendőrök oszlatták a bulizókat.

Hirdetés