Mikor lehet jelentkezni az ingyenes nyelvtanfolyamokra? Felsőoktatás
Eduline

Mikor lehet jelentkezni az ingyenes nyelvtanfolyamokra?

Szeptemberben indulnak a Diplomamentő II program ingyenes nyelvtanfolyamai. De mikor lehet jelentkezni? Olvasói kérdésre válaszolunk.

Ahogyan arról már korábban írtunk, szeptemberben indítják a Diplomamentő II programot. A nyelvvizsga hiánya miatt diplomával még nem rendelkező, államvizsgájukat hazai felsőoktatásban teljesített, de hallgatói jogviszonyban már nem állók jelentkezhetnek a meghirdetett nyelvtanfolyamokra.

De mikor lehet jelentkezni?

Többen is kérdeztétek már, hogy mik a jelentkezés részletei. Eddig dátumot sem lehetett tudni arról, hogy mikor jönnek a jelentkezéssel kapcsolatos infók, de az ofa.hu közölte, hogy augusztus 24-én írják ki a pályázatot, a pályázati felületet pedig várhatóan szeptember 3-án, hétfőn 14 órakor fogják megnyitni.

Más fontos dátum is lesz augusztus 24-én: akkor derülnek ki a pótfelvételi ponthatárai. A 2018-as pótfelvételiről itt találjátok folyamatos frissülő cikkeinket.

Jönnek az ingyenes nyelvtanfolyamok: megvannak a részletek

Szeptemberben indulnak a Diplomamentő II program ingyenes nyelvtanfolyamai. Összeszedtük a legfontosabb infókat a programról. Milyen nyelvtanfolyamokra lehet jelentkezni? Angol, francia, német, olasz, orosz és spanyol nyelvi képzésekre lehet jelentkezni, legalább B2-es szintűre. De a program a szakmai nyelvvizsga megszerzését is támogatja, több egyetemi-főiskolai szakon ugyanis ez a diplomaszerzés feltétele.

Hirdetés